Huurvoorwaarden van Quinta Dimalago

Bij de huurprijs is inbegrepen het gebruik van water en electriciteit (incl. het wassen van beddegoed e.d., onderhoud zwembad en tuin, en het gebruik van telefoon exclusief verrekening van de gesprekskosten).Niet inbegrepen is het gebruik van de centrale verwarming en openhaard hout.

Telefoon & Internet

Gesprekskosten worden achteraf aan u doorberekend op basis van de impuls (0,21 eurocent p.i.) die zijn aangegeven op de meter. Gratis gebruik van adsl & WiFi internet.

Borgsom

Bij aankomst wordt U verzocht een bedrag van € 300,- te voldoen aan de eigenaar. Deze wordt als er geen schade door u is veroorzaakt bij vertrek geretourneerd. Bij schade wordt eventueel een deel of het geheel ingehouden, eveneens wordt bijbetaling van eventueel ontstane schade verlangd.

Betaling

Bij boeking wordt een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag verlangd. Het restant moet contant worden voldaan bij aankomst in Portugal.

Boeking

Bij boeking krijgt u het huurcontract, bevestiging en routebeschrijving toegezonden. De reservering is pas definitief na aanbetaling van 50% van de huur. Boeking is enkel mogelijk na telefonisch contact.

Annulering

Bij annulering uwerzijds zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
1. tot 6 weken voor de dag van aankomst: 50% van de totale huurprijs
2. vanaf de 6e tot de 4e week voor de dag van aankomst: 60% van de totale huurprijs
3. vanaf de 4e week tot de dag van aankomst: 90% van de totale huurprijs

Aankomst en vertrek

U kunt de villa in principe niet betrekken voor 14.00 uur ’s middags en dient de villa te hebben verlaten om 10.00 uur ’s ochtends; dit is in verband met de schoonmaak van de villa.

Aansprakelijkheid

Verhuurder(s) aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele ongelukken e.d. tijdens uw verblijf in Portugal, in en rond Quinta Dimalago door welke omstandigheden dan ook veroorzaakt.

Overige

Wij adviseren u een degelijke reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij aankomst is de eigenaar aanwezig voor ontvangst.

Voor overwintering of langere tijd zijn de huurprijzen in overleg